12 COURSE TADIM MENÜSÜ

EKMEK VE YAĞLAR

Ekşi mayalı patatesli bazlama, mahlepli tereyağı, domates salçası, Tire çamur peyniri, zeytinyağı.

SİNKONTA

Bal kabağı, kuru acı biber, kuru incir, süzme yoğurt, sarımsak, ceviz reçeli, ceviz, zeytinyağı.

İNCİRLİ TOPİK

Nohut, tahin, tarçın, dolmalık fıstık, kuş üzümü , kuru soğan, kuru incir, ceviz.

TİRİT

Oğlak eti, ekmek kıtırı, süzme yoğurt, sarımsak, zeytinyağı.

SÖKE YUVARLAMA

Dana kıyma, domates salçası, domates tarhanası, keçi sucuğu, zeytinyağı.

FAVA

Kuru bakla, haşlama roka, limon, elma sirkesi, zeytinyağı.

ALABAŞ CACIĞI

Alabaş, süzme yoğurt, sarımsak, nane, zeytinyağı.

PIRASALI KÖFTE

Dana köfte, pırasa, patates, tereyağı, zeytinyağı.

KEŞKEK

Dana gerdan eti, ilikli kemik suyu, buğday, domates salçası, zeytinyağı.

ZERDE

Safran, gül suyu, pirinç, çam fıstığı, kuş üzümü.

SAKIZLI MUHALLEBİ

Süt, damla sakızı macunu, mevsimin meyve sosu.

KEŞKÜL

Süt, yumurta, badem, portakal kabuğu şekerlemesi.

ARAPGİR HELVASI

Un helvası, hibiscus sos, çam fıstığı.

KURU İNCİR PESTİLİ VE ZEYTİNYAĞI

Bir Ege geleneği



Kişibaşı 2500 TL

KDV dahildir.

Vegan / Vejeteryan / Glutensiz / A la carte menü
seçeneklerimiz bulunmamaktadır.


İÇECEKLER

Sirkencübin - 160 TL

Çam balı, elma sirkesi.


Ekşi - 160 TL

Hibiskus, kakule, karanfil


Acı Tatlı - 160 TL

Yeşil çay, mevsim meyvesi, acı biber.


Acılı ayran - 160 TL

Acı biber turşusu, acı turşu suyu, süzme yoğurt.

Vitruvius Kombucha

Zencefil - 160 TL 
Hibiscus - 160 TL
Acı - 160 TL
Klasik - 160 TL