12 COURSE TADIM MENÜSÜ
EKMEK VE YAĞLAR
Ekşi mayalı patatesli bazlama, mahlepli tereyağı, domates salçası, Tire çamur peyniri, zeytinyağı.
SİNKONTA
Bal kabağı, kuru acı biber, kuru incir, süzme yoğurt, sarımsak, ceviz reçeli, ceviz, zeytinyağı.
İNCİRLİ TOPİK
Nohut, tahin, tarçın, dolmalık fıstık, kuş üzümü , kuru soğan, kuru incir, ceviz.
TİRİT
Oğlak eti, ekmek kıtırı, süzme yoğurt, sarımsak, zeytinyağı.
SÖKE YUVARLAMA
Dana kıyma, domates salçası, domates tarhanası, keçi sucuğu, zeytinyağı.
FAVA
Kuru bakla, haşlama roka, limon, elma sirkesi, zeytinyağı.
ALABAŞ CACIĞI
Alabaş, süzme yoğurt, sarımsak, nane, zeytinyağı.
PIRASALI KÖFTE
Dana köfte, pırasa, patates, tereyağı, zeytinyağı.
KEŞKEK
Dana gerdan eti, ilikli kemik suyu, buğday, domates salçası, zeytinyağı.
ZERDE
Safran, gül suyu, pirinç, çam fıstığı, kuş üzümü.
SAKIZLI MUHALLEBİ
Süt, damla sakızı macunu, mevsimin meyve sosu.
KEŞKÜL
Süt, yumurta, badem, portakal kabuğu şekerlemesi.
ARAPGİR HELVASI
Un helvası, hibiscus sos, çam fıstığı.
KURU İNCİR PESTİLİ VE ZEYTİNYAĞI
Bir Ege geleneği
Kişibaşı 2500 TL
KDV dahildir.
Vegan / Vejeteryan / Glutensiz / A la carte menü
seçeneklerimiz bulunmamaktadır.
—
İÇECEKLER
Sirkencübin - 160 TL
Çam balı, elma sirkesi.
Ekşi - 160 TL
Hibiskus, kakule, karanfil
Acı Tatlı - 160 TL
Yeşil çay, mevsim meyvesi, acı biber.
Acılı ayran - 160 TL
Acı biber turşusu, acı turşu suyu, süzme yoğurt.
Vitruvius Kombucha
Zencefil - 160 TL
Hibiscus - 160 TL
Acı - 160 TL
Klasik - 160 TL